Hvad kan Aksglæde gøre for dig?

Mit navn er Malene Aksglæde, og jeg har arbejdet med sportsskader i mange år. Jeg brænder for at hjælpe andre og gøre deres hverdag lidt bedre. Jeg mener, at ingen fortjener at leve med smerter – og det er derfor mit mål at lindre smerterne ved så mange som muligt.  Jeg har kninik i Hammerum, hvor jeg udfører mange former for behandling af både mænd og kvinder i alle aldre, børn som voksne. 

Mine uddannelser der kommer dig til gode

Massør med speciele i sports- & idrætsmassage
Jeg arbejder professionelt med alle slags skader der hæmmer dig i hverdagen. Min viden indenfor anatomi kommer dig til gode, da jeg er specielt god til at mærke præcis hvor eller hvad der er gået galt ved skaden, samt hvordan vi sammen finder den rette behandling til dig. Jeg arbejder grundigt med massagebehandling af alle slags, såsom sportsmassage og mere specifikke skadedesbehandlinger.
Akupunktur behandling
Som uddannet akupunkturbehandler kan jeg hjælpe dig med at slippe af med/lindre kroniske smerter i både muskler og led. Denne form for behandling benyttes ofte af profesionelle idrætsudøvere og/eller personer med konstant hovedpine gener og andre lignende smerter.
Idrætsterapeut
Dyrker du sport /idræt, så har jeg som uddannet idrætsterapeut en god forståelse for hvordan vi får behandlet din skade eller forebygger fremtidige skader.  Jeg er også lydhør overfor problemer og kan vejlede og hjælpe dig mentalt tilbage efter fx en lang og hård skade.
Your Title Goes Here
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
Kinesiotapening
Jeg arbejder med avanceret viden indenfor kinesiotape og ved derfor præcis hvorfor og hvordan kinesiotape skal sidde for at afhjælpe dine smerter. Det handler om teknik og viden, da tapen skal sættes præcis på den muskel, led og/eller nerve som er overbelaset. 
Cupping behandling
Jeg har en bred viden indenfor brug af sugekopper i forbindelse med massagebehandling. Sugekopperne fjerner bl.a. affaldsstoffer i bindevævet, samt kan afhjælpe væskeophopning i kroppen. Herudover kan behandlingen også afhjælpe spændinger og andre muskelskader.
Elektroterapi
Det kræver en god forståelse for kroppens opbygning, når der arbejdes med elektroterapi. Elektroderne placeres nemlig på kroppen, som herefter sender strøm gennem nerverne. Jeg anbefaler derfor altid at få det gjort ved en autoriseret behandler, som mig selv. Behandlingen er ekstrem populær og effektiv ved smertelindring, muskelafspænding, øget blodgennemstrømning og genoptræning af svage muskler.
Kostvejleder
Udover massagebehandling tilbyder jeg også hjælp indenfor kostvejledning. Din kost spiller nemlig en stor rolle, når kroppen skal restituere. Det er samtidig vigtigt at kroppen får nok/korrekt med proteiner, kulhydrater og fedt, hvis du bl.a. udøver hård idræt.
Personligtræner med speciale i genoptræning
Når du går herfra, går du ikke tomhændet hjem. Jeg er nemlig uddannet indenfor genoptræning, og kan derfor give dig en præcis plan for hvordan du genoptræner en evt. skadet kropsdel og samtidig forebygger fremtidige skader.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan bestiller jeg en tid?
Du kan altid kontakte mig på SMS, opkald eller e-mail. Telefon: +45 22 52 41 22 E-mail: maksglade@hotmail.com
Går behandlingen ind under sygesikring?
Nej.
Jeg har skinnebensbetændelse, kan du hjælpe mig?
 Ja, jeg har utrolig gode erfarringer indenfor dette. Ved 9 ud af 10 tilfælde går klienten herfra uden skinnebensbetændelse efter en række behandlinger.
Hjælp, jeg har fået piskesmæld?
Ja det kan jeg.
Hvornår har du åbent?
Jeg har åbent efter aftale, så ring eller send mig en SMS/e-mail og hør nærmere. Kontakt mig her
Hvor lang er ventetiden?
Jeg har altid travlt i klinikken, og du kan derfor forvente 2-3 ugers ventetid. Dog kan du være heldig at der er en ledig tid, hvis der har været afmelding. Hold dig derfor ikke tilbage med at kontakte mig. Hold dig også gerne informeret på mine sociale medier, hvor jeg ofte poster, hvis der er ledige tider indenfor den nærmeste fremtid. Facebook Instagram